• body contouring met de VelaShape III

    VelaShape Body Contouring -
    een mooi figuur met strakke huid

Body Contouring met VelaShape

Body contouring – de finishing touch na een afvalkuur

Body Contouring pakt de problemen aan die je ondervindt na een (intensieve) afvalkuur. Na een grote hoeveelheid gewicht te hebben verloren zit men ‘ruim in het vel’ doordat de opgerekte huid niet elastisch genoeg is om zich aan te passen naar de nieuwe, slanke, lichaamsvorm. Een zogenaamde ‘slappe huid’. Ook zijn er zones op het lichaam waar het ongewenste en overtollige vet niet lijkt te verdwijnen na de afvalkuur. De buik, billen, dijen, armen en flanken… hoe hard en vaak je ook sport of dieet, dat hardnekkige vet op de probleemzones lijkt niet weg te krijgen! Nog vervelender, het afvallen gebeurt juist op de plaatsen waar je het niet wilt hebben, zoals in het gezicht en de borsten. Operatieve verwijdering zoals liposuctie lijkt de enige oplossing, maar daar zit je niet op te wachten! Begrijpelijk, want littekens, pijn en herstelperiode kijkt niemand naar uit. Nog maar te zwijgen over de kosten die een liposuctie behandeling met zich meebrengen. Gelukkig is er een veilig en niet-chirugisch alternatief: de VelaShape Body Contouring behandeling!

Body Contouring verwijst naar het verwijderen van overtollig huid en vet, welke achterblijven nadat men, na een intensieve afvalkuur, in een korte periode een grote hoeveelheid aan gewicht heeft verloren.

Body Contouring met VelaShape

Gelukkig is er nu een veilig en betaalbaar alternatief zonder dat daar naalden en snijden aan te pas komt! Met VelaShape Body Contouring kun je plaatselijk vet verwijderen en een slappe huid aanpakken, op een pijnloze en bijzonder efficiënte manier. In veel gevallen zijn de resultaten al merkbaar, en zichtbaar, na de eerste behandeling. In de meeste gevallen bereik je met maximaal 3 of 4 behandelingen het gewenste eindresultaat, uiteraard is dit afhankelijk van jouw persoonlijke situatie! Na een VelaShape Body Contouring behandeling is er geen herstelperiode, je kunt direct na de behandeling je dagelijkse bezigheden vervolgen. Ongewenst vet verwijderen is niet het enige voordeel, ook door het lichaam vastgehouden giften en afvalstoffen vinden zich een weg uit het lichaam. De stimulatie van Collageen en Elastine zorgen dat je huid er gladder, jonger en strakker uit gaat zien.

VelaShape Body Contouring zorgt niet alleen dat je er beter uit gaat zien, je zult je ook beter gaan voelen!

Hoe gaat de VelaShape Body Contouring behandeling in zijn werk

VelaShape is geen behandeling voor de aanpak van overgewicht. Het is een behandeling welke zich richt op het aanpakken van de problemen die men na het verlies van overgewicht ondervindt – losse huid en hardnekkig vet op de probleemzones. VelaShape is een zogenaamde Body Contouring behandeling.

body contouring met VelaShape

Intake gesprek
Tijdens het intake gesprek wordt bepaald welke probleemzones er aangepakt gaan worden. Per zone zal ook het beoogde resultaat bepaald worden. Er zal tevens een indicatie gegeven worden hoeveel Body Contouring behandelingen nodig zijn en welke kosten dit met zich mee brengen. Aansluitend kan er direct een afspraak gemaakt worden voor de eerste behandeling of, indien nodig, behandelkuur. Je krijgt een duidelijke informatie folder mee waar precies in staat beschreven met welke zaken je rekening dient te houden voor en na de Body Contouring behandeling.

Vraag GRATIS intake gesprek aan

De behandeling
In de behandelkamer neem je plaats op een comfortabele behandelstoel. Het enige wat van jou verlangt wordt tijdens de behandeling, is dat je lekker ontspannen blijft liggen. De specialist die je behandeld zal je gedurende de behandeling precies uitleggen wat er gedaan wordt. De behandeling is pijnloos en wordt omschreven als een warme deep-tissue massage.

Na de behandeling
Na een VelaShape Body Contouring behandeling heb je geen herstelperiode. Je kunt direct verder met je dagelijkse bezigheden. Het behandelde gebied zal nog enige tijd ‘nagloeien’ en rode vlekken vertonen, maar dit zal na enkele uren volledig verdwijnen. Het belangrijkste is dat je voldoende water (of groene thee) drinkt. Je lichaam zal daardoor het ‘los gemaakte vet’ goed, en op natuurlijke wijze, kunnen afvoeren.