Velashape III

Vermindering van Cellulite | Body Contouring | Skin Tightening

Velashape III is de perfecte, niet chirurgische oplossing voor de behandeling van cellulite, body contouring en slappe huid. Problemen die ervoor zorgen dat vrouwen zich onzeker over hun lichaam voelen. VelaShape III is een uniek en makkelijk te gebruiken systeem. Een comfortabele diepe therapeutische body contouring behandeling, zonder hersteltijd en met meetbare en consistente klinische resultaten, welke keer op keer kunnen worden gereproduceerd.

VelaShape III

Syneron’s ruime ervaring en onderzoek in het produceren van effectieve body contouring systemen hebben bijgedragen aan het enorme succes van het VelaShape III systeem. Met meer dan 10 jaar klinische ervaring, meer dan een dozijn wetenschappelijke studies, meer dan 5 miljoen onafhankelijke behandelingen wereldwijd en met meer gepubliceerde studies dan enige andere medisch body shaping systeem, is VelaShape III de meest erkende, non-invasieve, body contouring behandeling op de markt.

Velashape III is CE-gemarkeerd voor body contouring en FDA goedgekeurd voor omtrekvermindering van de buik en dijen.

Bewezen klinische resultaten van de VelaShape III

De veiligheid en effectiviteit van de VelaShape III behandeling is uitgevoerd in multi-center klinische trials en in meer dan 5 miljoen onafhankelijke behandelingen bij cliënten wereldwijd.

  • Velashape III toont 2 cm vermindering van de buik en 1,5 cm vermindering van de dijen.
  • Een recente studie toont zeker 1,5 cm vermindering aan bij 100% van de cliënten.
  • De meeste cliënten hebben aangegeven geen ongemak te ervaren tijdens of na de behandeling.