Wat doet VelaShape

De technologie

De VelaShape technologie combineert infrarood straling, bipolaire radiofrequentie-energie en vacuüm om een diepe verwarming van de vetcellen, hun omringende bindweefsel en de onderliggende dermale collageen vezels te veroorzaken. Dergelijke efficiënte verwarming en vacuüm stimuleert de groei van nieuwe en betere Collageen en Elastine.

velashape-behandeling

Collageen is verantwoordelijk voor de aanmaak van nieuwe huidcellen en draagt bij om de huid jong, stevig en soepel te houden. Elastine is een elastisch proteïne in bindweefsel en zorgt ervoor dat uw huid soepel wordt. Resultaat is plaatselijk (het behandelde gebied) een vermindering van slappe huid en lichaamsvolume.

VelaShape zorgt voor een algemene verbetering van de huidstructuur en oppervlak.

Wat kan ik verwachten van de VelaShape behandelingen

 • Geleidelijke egaliseering van het huidoppervlak met een zichtbare vermindering van cellulite
 • Afname lichaamsomvang met sterke hervorming van het behandelde gebied

Hoe gaat de VelaShape behandeling in zijn werk

De meeste mensen die een VelaShape behandeling ondergaan vinden deze comfortabel en voelt aan als een warme deep-tissue massage. De behandeling is eenvoudig op de patiënt en behandelgebied aan te passen om zo een comfortabele behandeling te garanderen. Het is normaal een warm gevoel te ervaren tot enkele uren na de behandeling. Sommige patiënten ervaren een rode huid op het behandelde gebied welke een paar uur na de behandeling verdwijnt.

Werkingsmechanisme van VelaShape

De huid wordt aangezogen en omhoog getrokken met een vacuüm-technologie. Met behulp van het VelaShape apparaat wordt de huid- en bindweefsel verwarmd door een combinatie van infrarood licht (IR) en bipolaire radiofrequentie (RF). Door speciale programma’s kan voor ieder huidtype of conditie een VelaShape behandeling op maat ingesteld worden. Dankzij de vacuümtechniek en verwarming ontstaat er een verbeterde doorbloeding en lymfecirculatie in het onderhuidse bindweefsel met als gevolg een versnelde stofwisseling in de ‘vetcellen’. Hierdoor wordt overtollig en ongewenst vetweefsel versneld en op natuurlijke wijze afgevoerd. Al na enkele VelaShape lichaamsbehandelingen kunt u letterlijk centimeters lichaamsomvang verliezen, vooral op die plaatsen waar sporten en dieëten nauwelijks effect hebben (billen, buik en bovenbenen), zonder dat er vermindering optreed op plaatsen waar dit niet wenselijk is (gezicht en op de borsten).

velashape-MOA

Voor wie is VelaShape een geschikte behandelmethode

VelaShape is een veilige, niet invasieve en natuurlijke behandelmethode voor iedereen, zowel mannen als vrouwen, die afwillen van hardnekkige vetlagen en een verbeterde conditie van de huid wensen. VelaShape is een uitstekende en effectieve methode om Cellulite zichtbaar te verminderen. Het is een behandelmethode om op natuurlijke wijze vetophopingen aan te pakken welke ‘de rijbroek’, ‘flubberarmen’ en ‘zwembandjes’ veroorzaken. Tenslotte kan VelaShape ingezet worden als natuurlijke anti-aging behandeling voor het verjongen van de huid en vervagen van rimpels in het gezicht en décolleté.

Voordelen VelaShape op een rijtje:

 • Veilige pijnloze en niet invasieve behandelingsmethode
 • Stimulatie van de collageen productie
 • Stimulatie van de elastine productie
 • Verhoogt het zuurstof gehalte en bloed circulatie in de huid
 • Versteviging van de huid
 • Maakt de huid strak, glad en soepel
 • Losmaken en verwijderen van hardnekkige vetophopingen (verkleefde vetcellen)
 • Zichtbaar verminderen van cellulite (sinaasappelhuid)
 • Pijnloze behandeling van rimpels en huidverslapping
 • Hermodelleert de gezichtscontouren
 • Veilige Anti-aging methode voor het gezicht en décolleté
 • Bestrijding klachten zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten