Wat is Velashape

Vermindering van Cellulite | Body Contouring | Skin Tightening

Met VelaShape plaatselijk probleemzones behandelenVelaShape® is een niet-invasieve body contouring behandeling voor vermindering van lichaamsomvang en cellulite. VelaShape stelt u in staat om op een veilig manier een strak gelijnde en goed gevormd lichaam te bereiken met een kuur van over het algemeen 3 behandelingen (enkelvoudige behandelingen zijn ook mogelijk); het maakt je er niet alleen jonger uitzien maar ook jonger voelen! VelaShape biedt revolutionaire resultaten zonder hersteltijd of significante ongemak. een behandeling van een zone kan al vanaf € 40,- en is daarmee betaalbaar voor iedereen!

Welke gebieden kunnen behandeld worden met VelaShape III?

Body contouring en Anti-cellulite behandelingen kunnen verricht worden op de nek (onder de kin), armen, dijen, billen, flank en buik. De meeste patiënten zien geleidelijke en opbouwende resultaten tijdens de behandelkuur. In deze gebieden is er na de behandeling meteen een centimeter reductie in de omtrek meetbaar.

Met name de benen, billen en buik zone zijn voor deze behandeling zeer populair, niet alleen wordt de cellulite aangepakt maar is er ook meteen een verlies van centimeters!

Bewezen klinische resultaten van de VelaShape III

De veiligheid en effectiviteit van de VelaShape III behandeling is uitgevoerd in multi-center klinische trials en in meer dan 5 miljoen onafhankelijke behandelingen bij cliënten wereldwijd.

  • Velashape III toont 2 cm vermindering van de buik en 1,5 cm vermindering van de dijen.
  • Een recente studie toont zeker 1,5 cm vermindering aan bij 100% van de cliënten.
  • De meeste cliënten hebben aangegeven geen ongemak te ervaren tijdens of na de behandeling.

Maak nu een afspraak voor gratis en vrijblijvend intake gesprek!

Tijdens dit gesprek krijgt u extra informatie over de behandeling en de verwachte resultaten. Wacht niet langer en maak nu een afspraak!

 Maak afspraak

Is VelaShape de juiste behandeling voor mij?

Velashape is geen behandeling voor afvallen. Velashape is een behandelmethode die bestaat uit een combinatie van diversen technieken om uw lichaam te vormen. Het pakt de probleem gebieden aan die niet met dieeten of trainen te verhelpen zijn. Mensen met een BMI van 30 of minder en mensen met een cellulite klassificatie van 1 of 2 (volgens de Nurnberger-Muller schaal) hebben het meeste baat bij een Velashape behandeling.

The Nurnberger-Muller Cellulite klassificatie schaal
FASE 1
GEEN kuiltjes terwijl de patiënt staat of ligt, maar de “pinch-test” onthult de “sinaasappelhuid” uitstraling.
FASE 2
“Sinaasappelhuid” kuiltjes zijn zichtbaar bij staan, maar niet bij liggen.
FASE 3
“Sinaasappelhuid” kuiltjes zijn zichtbaar bij staan en liggen.